Om Gård & Djurhälsan

Gård & Djurhälsan AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är – friska djur ger välmående gårdar. Gård & Djurhälsan bedriver verksamhet i hela Sverige, huvudkontoret är placerat i Uppsala. Bolaget omsätter cirka 80 Mk och har ca 50 medarbetare.

 

Våra ledord

Helhet

Med veterinärer och produktionsrådgivare specialiserade inom gris,- nöt- och fårproduktion - samlade under ett tak, kan vi erbjuda en unik helhetsrådgivning för ditt köttföretag. Allt från hälsa till praktiskt management i stallarna kopplas samman med produktionsekonomin.

- Komplett rådgivning på din gård!


Nyskapande

Genom omvärldsbevakning och aktiva samarbeten med myndigheter och andra aktörer i branschen nationellt och internationellt, utvecklar vi ständigt vår kunskap och metoder - allt i syfte att ge dig den senaste och bästa rådgivningen på din gård!

- Låt oss utveckla din gård tillsammans!

 

Tillväxt

Vi står för tillväxt i hela branschen med effektiv produktion och hög djurhälsa som mål. Drivkraften för tillväxt är lönsamhet, och vårt gemensamma arbete på gård ska följas upp både hälsomässigt och ekonomiskt.

- Vårt gemensamma arbete ska ge resultat på din gård!

 

Engagemang

Vi bryr oss om dig och ditt arbete på gården. Vi arbetar tillsammans med dig och följer upp arbetet med genuint intresse och engagemang. Med kunskap och energi kan vi bidra till en långsiktigt hållbar köttproduktion.

- Tillsammans - så mycket bättre! 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår