2019-03-18

Årets auktion på Gunnarp är den 29 mars!

Fredagen den 29 mars kl 13.00 är det dags 2019 års tjurauktion av individprövade tjurar från Gunnarp.

I auktionskatalogen finns beskrivningar av de ca 100 tjurar av raserna Angus, Charolais, Hereford, Simmental och Limousin, som alla har klarat nålsögat för auktionsgodkännande. Även VikingGenetics semintjurar från 2018 auktioneras ut den 29 mars.

Oavsett om din plan är att köpa ny tjur inför betäckningssäsongen eller om du redan har en eller flera tjurar som du kommer att använda även detta år, är det viktigt att se till att de är i god form för sin uppgift. I artikeln kolla-tjuren-infor-betackningssasongen får du goda råd om vad du bör titta på vid besiktning av avelstjuren i fält.

Kontakta din djurhälsoveterinär  (https://www.gardochdjurhalsan.se/sv/kontakt/not/) om du vill ha råd eller hjälp i ditt besiktningsarbete!

Gård & Djurhälsan erbjuder även besiktning av avelstjuren. Malin Bernhard och Anneli Larsson är specialutbildade på tjurbesiktning, kontakta dem för att boka tid för besiktning av avelstjuren! 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår