Press/Media » Pressmeddelanden
2017-09-19
Nu lanserar Svenskt Kött en digital köttskola med grundutbildningar för medarbetare inom dagligvaruhandeln. I köttskolan medverkar Gård & Djurhälsans Fredrik Engström.
2017-08-15
Gård & Djurhälsan genomför nu en bred satsning för att bli ännu starkare inom affärsområde Nöt. I våras kompletterades teamet inom produktionsrådgivning och nu tillsätts en ny nötchef - Virpi Welling. Gård & Djurhälsan sätter samtidigt ytterligare fokus på utveckling av nationella nöthälsofrågor genom att ge Anita Jonasson i uppdrag att arbeta med dessa inom affärsområdet Djurhälsa.
2017-05-09
Antal producerade smågrisar per årssugga fortsätter att öka, med mer än en halv gris, från 25,1 till 25,8.
2016-10-18
Siljans Chark har ingått avtal med Gård- och Djurhälsan om Helhetsrådgivning med ambitionen att säkerställa tillväxten hos grisföretagare i norra Mellansverige. Under året har Gård & Djurhälsan tagit fram ett unikt rådgivnings-koncept med veterinärer och produktionsrådgivare i team på gård. Nu ansluter sig även Siljans Chark, med leverantörer i konceptet GÅRDSGRIS.
2015-10-01
Kees de Jong, 49, agronom från Täby, har utsetts till VD för Gård & Djurhälsan. De senaste 7 åren har Kees jobbat som affärsområdeschef för Hästnäringens Nationella Stiftelse. I denna verksamhet ingår Flyinge AB, Wången AB och Ridskolan Strömsholm AB. Senaste året har Kees även varit VD för Flyinge AB. Kees börjar sin anställning vid Gård & Djurhälsan den 1 oktober.
2015-03-18
Svenska Djurhälsovården, Svenska Pig och Taurus Köttrådgivning slogs under senhösten ihop till ett gemensamt rådgivningsbolag. Det nya bolaget döps idag officiellt till Gård & Djurhälsan.
Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.