Uppdatera WinPig

Den senaste versionen av WinPig heter 2019.1 och den är från 2019-04-03. Versionsnumret kan kontrolleras i programmet under Hjälp, Om.

När du startar WinPig kontrollerar programmet automatiskt om det finns nya versioner och du får en fråga om uppdateringen ska hämtas. Andra sätt att hämta den senaste version är i programmet via menyvalet Hjälp - Sök uppdateringar eller via länken här till höger. För alla alternativen krävs en bra Internet-anslutning på datorn. Uppdateringen är för närvarande ca 160 MB stor.

Om du inte kör uppdateringen direkt efter att du hämtat den, kan du hitta den senare bland dina Hämtade filer på datorn. Dubbelklicka på den hämtade filen med uppdateringen för att installera den.

Obs! Vid uppdateringen kan, i vissa fall, den ikonuppsättning ändras som du har på programytan. Notera gärna innan uppdateringen vilka ikoner du har framme så att du kan ändra tillbaka efter uppdateringen. I menyvalet inställningar finns en instruktion (kort film) för hur du lägger, tar bort och flyttar ikoner

Observera att namnet AgroSoft WinPig delvis ändrats till PigVision i den nya versionen, ett resultat av samgående med holländska AgroVision. Men det är samma program som förut.

Äldre versioner

Dessa gamla versioner ska du bara hämta om du blivit speciellt uppmanad av WinPig Support att göra detta.

Här kan du hämta version 2018.5 (från 2019-01-02)

Här kan du hämta version 2018.4 (från 2018-10-31)

Vanliga frågor

Varför uppdateras inte mitt program efter att jag hämtat uppdateringen på hemsidan?

Efter att du hämtat uppdateringen genom länken på hemsidan måste du även installera den. När du hämtat hem uppdateringen kan du ibland klicka på den direkt, t.ex. nere i datorns vänstra hörn eller uppe i det högra hörnet. Om du inte valt alternativet installera nu, så kan du senare hitta uppdateringen bland hämtade filer. Gå till hämtade filer (alt. Sök på hämtade filer nere i datorns sökfält) leta därefter upp filen winpig.exe och dubbelklicka på den.

Det fungerar inte att uppdatera WinPig, jag hämtar uppdateringen men sedan händer ingenting.

Det kan bero på att datorns virusskydd eller brandvägg stoppar uppdateringen och raderar filen direkt efter att den hämtats. Du bör då ändra inställningarna i antivirusprogrammet/brandväggen så att filen tillåts. En annan möjlighet är att stänga av brandvägg och virusskydd tillfälligt, och sedan hämta uppdateringen igen. Kom ihåg att sätta tillbaks skyddet på brandvägg och virusprogram sedan!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår