Upprepad behandling

Här ser du vilka behandlingar som ska utföras för varje aktuell dag i SmartPigs. Detta förutsätter att du använder funktionen för upprepad behandling i WinPig och dina behandlingsinstruktioner i WinPig är inlagda så att du kan registrera upprepad behandling. 

 

De behandlingar som dyker upp i detta menyval i SmartPigs är de som ska göras den aktuella dagen. Om du till exempel ska behandla en sugga varje dag i 3 dagar, och du lagt in behandlingen för dag 1, kommer du dag 2 och dag 3 att se henne på denna lista. För att registrera att en behandling är utförd, bockar du helt enkelt i rutan för Utfört.

För att ändra vilka kolumner som syns, till exempel om du inte kan se Djurnr eller koden för behandlingsinstruktionen, behöver du ändra i SmartPigs layouten i WinPig. Läs mer om hur du gör detta i avsnittet Ändra layouter

Under Actions i blädderlistan uppe till höger kan du välja mellan Filter, Batch regstration och Back.

Med filtreringsfunktionen kan du filtrera fram specifika behandlingar, till exempel om du vill se alla behandlingar som ska utföras på ett visst djur. Denna funktion lämpar sig främst om man har många djur på listan.
Här kan du lägga in behandling på flera djur samtidigt, som finns med i listan av djur under upprepad behandling. Bocka för de djur som du vill ska inkluderas i gruppregistreringen och fyll sedan i Behandlingsdatum, Mängd och Utfört. Klicka på OK.
Genom att välja Back lämnar du menyvalet för upprepad behandling.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår