Tillbehör

WinPig och PigWin Sugg kan kommunicera och samverka med olika typer av utrustning såsom PDA (handdator), blötfoderanläggning, transponderanläggning och avläsare av elektroniska öronmärken (MultiReader).

SmartPigs

SmartPig är under utveckling. Det är en lösning där mobila enheter såsom smartphones och plattor kan kommunicera med WinPig. Det kommer att fungera med både Apple och Androida enheter. De flesta registreringar som görs i WinPig ska också kunna göras på den mobila enheten.

PDA - handdator

En handdator med Windows som operativsystem och med programmet PocketPigs kan kommunicera och utbyta data med WinPig och PigWin Sugg. Här finns en kort information av hur programmet ser ut på handdatorn.

Blötfoderanläggning

PigWin Sugg kan kommunicera med olika foderdatorer. I Sverige finns anpassningar för Skiold och Big Dutchman. Den danska versionen av PigWin har möjlighet att kommunicera med fler typer av anläggningar.
Kommunikationen kan ske antingen via ett trådlöst nätverk eller via dockning med kabel till datorn. Alla registreringar i handdatorn, i PigWin och i foderdatorn synkroniseras automatiskt. Det gäller såväl registreringar på suggorna (betäckningar, grisningar, avvänjningar) som gjorda foderjusteringar och andra ändringar.

Transponder

PigWin Sugg och PocketPigs (pda) kan integreras med Skiold Transponder och Big Dutchman transponder.

Öronnummerläsare

Elektroniska öronmärken kan läsas av med öronnummerläsaren. På läsaren kan mindre justeringar göras av t.ex. fodergiva eller antal grisar. Om man har handdatorn till hands visas suggkortet på den avlästa suggan på skärmen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår