Registrera medicin

Här hittar du instruktioner för hur du registrerar medicin för ungdjur. 

Registrera behandling på ungdjur

Under Ungdjur-Medicin registreras alla behandlingar av tillväxtgrisar. När du registrerar dessa behandlingar ska de kopplas till en lokal.  

Beh.instr ungdjur

Datum: Skriv in behandlingsdatum

Lokal - Kod: Registrera den lokal som grisen behandlats i. Du kan se de möjliga lokalerna genom att använda sökfunktionen  /F5 och du väljer lokal genom att dubbelklicka på denna.

Antal grisar: Skriv antal grisar som behandlas.

Behandl.instr - Kod: Skriv in koden för behandlingsinstruktionen, genom att använda sökfunktionen  /F5 kan du se de möjliga alternativen. Du väljer behandlingsinstruktion genom att dubbelklicka på denna. Genom att först fylla i koden för behandlingsinstruktion, kommer fälten för diagnos och preparat automatiskt fyllas i. 

Mängd: Skriv in den mängd som givits.

Medarbetare - Initialer: Om du vill kan du i kolumnen för Medarbetare registrera namnet på den som utfört behandlingen. Du ser de möjliga medarbetarna genom att använda sökfunktionen  /F5 och du väljer medarbetare genom att dubbelklicka på denna.

Anteckning: Du kan även skriva in en fri text i fältet för Anteckning.

 

Fler instruktioner och layouter hittar du under Dokument & Länkar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår