WinPig Sugg

WinPig Sugg är produktionsuppföljningsprogrammet för dig med smågrisproduktion. Om du är en integrerad besättning kan du välja att ha uppföljningen på slaktgrisarna i samma program. Läs mer om detta under WinPig Integrerat.

I programmet kan du: 

  • Anpassa smarta arbetslistor som underlättar ditt dagliga arbete
  • Visa suggkort för alla suggor med den information du själv väljer att ha med
  • Mäta och följa upp produktivitet och effektivitet genom flertalet rapporter och analyser
  • Registrera och sammanställa medicinska behandlingar

WinPig Sugg finns tillgängligt för bruks- och avelsbesättningar i Sverige. Utveckling av programmet pågår och framöver kommer även suggringar kunna använda programmet. Snart kommer du även kunna beräkna resultat för produktionen utifrån faktiska kostnader och intäkter.

Är du intresserad?

Kontakta WinPig Support för beställning eller frågor om programmet. I startpaketet för programmet ingår hjälp vid installation och uppstart. Använder du PigWin Sugg konverterar vi data till dig så att historik och information följer med över till WinPig Sugg.

Kom igång

Här till höger finns dokumentet "Kom igång med WinPig sugg", ett dokument grundläggande information du behöver när du börjar med WinPig Sugg. 
För att du lätt ska komma igång med programmet erbjuder vi instruktionsfilmer på internet. Du hittar även instruktionsfilmerna under de avsnitt de hör till.
menyn till vänster hittar du underrubriker, där du kan läsa mer om de vanligaste funktionerna i programmet. 
Det finns en hjälpfunktion i programmet, dels en allmän och dels en specifik för varje fönster. Nedan kan du se en kort film om hur hjälpfunktionen fungerar. 

Har du frågor eller behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta WinPig Support.

Instruktionsfilm 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår