Positiv/negativ lista

Vilka mått man vill visa på denna lista varierar. Det finns en standard i WinPig men vi rekommenderar att du anpassar en egen med de mått du önskar fokusera på.

Börjar med att importera den layout som finns på bilden nedan. Den kan du sedan anpassa och kanske ta bort hela gruppen med "Senaste tre kullarna" och bara visa mått från "Alla kullar". Hämta layouten så här:

  • Högerklicka på filen PosNegSV.xml här till höger
  • Välj "Spara länk som" och spara filen någonstans på din dator
  • Importera filen till ditt WinPig-program via menyvalet Generellt - Administration - Layouter - ikonen Importera (röd-gråa pilar)

När du importerat denna layout på Pos/neg-listan hittar du den under menyvalet Analyser suggor - Positiv/negativ lista - PosNegSV.

Det som finns skrivet på den gröna filterraden bör du inte ta bort. Det är bl.a. till för att programmet bara ska räkna på aktiva suggor.

Lägg gärna till ytterligare urval på den gröna filterraden, t.ex. numret på en betäckninggrupp om du bara vill ta fram pos/neg listan för en grupp suggor.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår