Suggkort

I WinPig kan du skriva ut suggkort och bestämma utseende på utskriften genom att välja mellan ett flertal standardiserade layouter. Du skapar ditt suggkort genom att lägga till layoutmoduler som hamnar överst, i mitten eller nederst på suggkortets utskrift.
Inställningarna för suggkortsutskriften görs i WinPig genom att ta fram ett suggkort, klicka på ikonen Print Sowcard och sedan Inställningar.

Det finns möjlighet att skriva ut dina suggkort med flera olika specialdesignade layoutmoduler, som vi kan skapa i ett tilläggsprogram på WinPig support. Till höger under Dokument & Länkar hittar du två dokument, ett med de layouter som alltid följer med i programmet (standard) och ett dokument med alla de anpassade suggkortslayouter du kan välja bland (SV).

Väljer du bland de moduler som finns i något av dokumenten så kan vi lägga in dem i ditt program med en gång. Om du saknar någon kolumn eller vill ha ett speciellt utseende på ditt suggkort kan vi även skapa specialanpassade moduler, med reservation för att det tar längre tid än om du väljer någon av dem som redan finns.

För att beställa suggkortslayouter, kontakta WinPig support och berätta vilken/vilka av modulerna i dokumentet Suggkort layouter SV (till höger) du vill ha. Varje modul är numrerad, e.g. 1A, 1B etc. Ange numret på de moduler du vill ha för att vi lätt ska kunna hitta dem.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår